Pesë gabimet gjatë depilimit në shtëpi

Pesë gabimet gjatë depilimit në shtëpi

20 maj 2018 12:50

Procedura e depilimit nuk është aq e thjeshtë siç mund të duket. Në rast se bëhet gabim, mund të ketë pasoja, jo vetëm në lëkurë, por edhe të sjell infeksione të brendshme në organizëm.

Për t’i shmangur dëmtimet e lëkurës apo edhe ndonjë infeksion është me rëndësi të dini se për çfarë patjetër duhet të kujdeseni, shkruan Koha Ditore.

Kujdesin duhet ta keni dyfish më të madh në rast se depiloheni në kushte shtëpie.

Shpesh ndodhë që disa qime të vogla, të cilat mund të jenë rritur më shpejt se të tjerat, t’i eliminoni shpejt e shpejt. Me këtë rast bëni depilim duke u nxituar, duke i irrituar apo dëmtuar pjesët e ndjeshme të lëkurës.

Zonat siç janë mjekra dhe mustaqet, duhet në mënyrë të përshtatshme të mbrohen para depilimit dhe t’i kuroni pasi të jeni depiluar... (Cilat janë gabimet më të shpeshta mund të mësoni përmes tekstit të plotë në Koha Ditore)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme