Sherbela e preferuar për potencën

Sherbela e preferuar për potencën

05 mars 2018 18:52

Sherbela ka fuqi të jashtëzakonshme antibiotike dhe antiseptike, por shumë pak dinë se ajo është edhe bar i fuqishëm kundër potencës.

Bari përgatitet ashtu që në 2 litra të verës kualitative vendore të hidhen 30 gramë sherbelë dhe 70 gramë rozmarinë, dhe e gjithë kjo të zihet për disa minuta.

Vera pastaj duhet të lihet të ftohet dhe pastaj të shtohen edhe 30 gramë mjaltë, transmeton KP.

Të gjithë përbërësit përzihen mirë dhe masa derdhet në një shishe të qelqit dhe duhet të konsumohet para ngrënies.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme