Disa këshilla për trajtimin dhe rikuperimin pas lëndimeve tramuatike

Disa këshilla për trajtimin dhe rikuperimin pas lëndimeve tramuatike

03 mars 2018 14:09

Në kuadër të rubrikës së mjekut në emisionin “Sot” të KTV-së, këtë të shtunë me fizioterapeuten Ardiana Krasniqi, morëm disa këshilla për trajtimin dhe rikuperimin pas lëndimeve tramuatike.

Po ashtu biseduam për rolin e fizioterapeutit pas lëndimeve traumatike.

Në rastet e lëndimeve, se ku duhet të ketë ndërhyrje kirurgjike dhe sa kohë merr rikuperimi?

Cili është dallimi me ndërhyrje dhe vetëm me gips (allqi)?

Pas fizioterapive sa merr kohë rikuperimi dhe kthehet në gjendjen e mëparshme?

Këto dhe këshilla të tjera, ndiqni në linkun e bashkëngjitur:

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme