10 lulet që duhet patjetër t’i keni në shtëpi

10 lulet që duhet patjetër t’i keni në shtëpi

05 shkurt 2018 19:58

Ka bimë që mund të pastrojë ajrin, ka bimë që mund të krijojë një ndjenjë të mirëqenies dhe paqes dhe ka bimë që mund të lehtësojë stresin.

Bazuar në ekspertët e kësaj fushe, lule të caktuara janë të mira për të promovuar energji pozitive dhe për të dhënë një sens të të ndjerit mirë çdo ditë.

Është shumë e lehtë të krijoni energji pozitive në shtëpi dhe një nga mënyrat përfshin mbjelljen e bimëve që mund ta bëjnë këtë në mënyrë natyrale.

Ju mund ta zvogëloni energjinë negative duke vendosur disa lule në shtëpitë tuaja. 10 lulet që krijojnë energji pozitive në shtëpinë tuaj, sipas “Express” të KTV-së:

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme