Specialitetet dhe gastronomia tradicionale e Krujës

Specialitetet dhe gastronomia tradicionale e Krujës

13 janar 2018 15:59

Kruja, përveç që përmendet për rëndësinë e saj në historinë tonë kombëtare, ka edhe një veçori tjetër.

Specialitet dhe gastronomia e kësaj treve njihet edhe për shumë specialitete të veçanta, të cilat brez pas brezi janë ruajtur nëpër familjet krutane.

Ato tani janë edhe pjesë e menyve të subjekteve hoteliere në Krujë, gjë që e bën edhe më atraktive këtë destinacion turistik.

Me një përshkrim të detajuar nga kryekuzhinieri Andi Biba, sjellim detaje se si mund të përgatitet një tryezë me specialitete krutane, që mund ta përgatisni edhe ju.

Ndiqeni reportazhin në linkun e bashkangjitur.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme