Simptomat që asnjëherë nuk duhet injoruar

Simptomat që asnjëherë nuk duhet injoruar

27 dhjetor 2017 14:02

Në periudhën e dimrit të gjithë jemi të ekspozuar ndaj të ftohtit, kollitjes dhe dhimbjeve në fyt.

Nëse keni këto simptoma atëherë nuk duhet injoruar dhe duhet të vizitoni mjekun tuaj, transmeton KosovaPress:

-Humbje e shpejtë e peshës

-Njollat e pazakonta në trup

-Dhimbje në gjoks

-Ndryshime në punën e zorrëve

-Humbje e papritur e gjakut nga ndonjë pjesë e trupit tuaj, si kollitje me gjak, ndryshime të ngjyrës në këlbazë, si shenjë e gjakderdhjes në stomak

-Përbirje e vështirësuar

-Kollitje e rënduar dhe humbje e frymëmarrjes

-Dhimbje të vazhdueshme në pjesë të ndryshme të trupit

-Plagë që nuk shërohen

-Fyti i tharë që zgjat për më shumë se tre javë

Komentet

Shto koment

Të ngjashme