Koha më e mirë për ushtrime

Koha më e mirë për ushtrime

24 nëntor 2017 19:20

Një studim i fundit amerikan tregon se koha më e mirë për ushtrime është në mëngjes, pasi një regjim i tillë sjell dobi të shumëfishta.

Ushtrimet në këtë kohë të ditës janë më të përshtatshme për rritjen e numrit të neuro-transmetuesve.

Po ashtu, ushtrimet herët në mëngjes kontribuojnë në përmirësimin e aftësive njohëse. Përveç dobësimit, ushtrimet në mëngjes është efikas dhe për ndërtimin e masës muskulore.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme