Dashuria për psikologjinë dhe fëmijët

09 nëntor 2017 09:54

Në rrëfim jete dje ishte e ftuar Flutra Gërmizaj.

Ajo rrëfeu për veprimtaritë e saj.

Gërmizaj e deshi shumë psikologjinë dhe studioi për të në Angli ku edhe do të punonte punë të ndryshme.

Sot jeton në Prishtinë ku realizoi edhe një ëndërr. I fali dashuri fëmijëve duke hapur çerdhen e veçantë. Atë me metodologjinë Montessori.

Çka foli tjetër Flutra dhe për çfarë çerdhe bëhet fjalë kuptoni videon e realizuar.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme