Sëmundjen e veshkave mund ta dalloni nga këto shenja

Sëmundjen e veshkave mund ta dalloni nga këto shenja

02 nëntor 2017 13:03

Vitet e fundit janë shtuar rastet e të prekurve me sëmundje që kanë të bëjnë me veshkat.

Faktorët janë të shumtë, që nga ushqimi apo edhe te qëndrimi me orë të tëra ulur, pa ushtruar aktivitet fizik.

Por si të dalloni se veshka juaj ka probleme, dhe duhet t’i drejtoheni mjekut?

Ka disa mënyra të thjeshta.

1. Dhimbje abdominale ose në shpinë

2. Ndryshim i ngjyrës së urinës

3. Urinim i shpeshtë dhe me dhimbje

4. Simptoma të ngjashme me gripin

5. Gjak gjatë urinimit

6. Infeksione në traktin urinar.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme