Pse ti ushtrojmë krahët

31 tetor 2017 10:00

Dje në “Jeta e shëndetshme” kishim ushtrimet e krahëve.

Trajneri Gen Zeqiraj ka demonstruar disa ushtrime dhe ka folur për dobitë e secilës.

Me çfarë pesha ti ushtrojmë krahët dhe sa herë në javë, ndiqeni videon më poshtë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme