Pesë epërsitë shëndetësore të kërpudhave

Pesë epërsitë shëndetësore të kërpudhave

04 tetor 2017 18:27

Është sezoni i kërpudhave dhe pa marrë parasysh se cilat prej tyre i pëlqeni ju, ato janë të mbushura me ushqyes thelbësorë.

Shumë lloje përmbajnë selen dhe vitaminë D. Ato përmbajnë hekur dhe të janë të varfra në kalori, dhe si të tilla janë ideale për përgatitjen e gjellëve të vjeshtës.

Këto janë pesë epërsitë themelore të kërpudhave:

-Janë të pasura me vitaminë D

-Forcojnë sistemin e imunitetit

-Janë plot me antioksidues

-Përmirësojnë metabolizmin

-Ruajnë shëndetin e fshikëzës

Komentet

Shto koment

Të ngjashme