Sot shënohet Dita Botërore e Zemrës

Sot shënohet Dita Botërore e Zemrës

29 shtator 2017 08:17

Dita Botërore e zemrës mbahet në nivel global çdo vit me 29 shtator për të informuar njerëzit në lidhje me sëmundjet kardiovaskulare, të cilat janë shkaku më i madh i vdekjeve në të gjithë botën.

Dita Botërore e zemrës gjithashtu synon të promovojë masa parandaluese që zvogëlojnë rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare.

Doktorët rekomandojnë aspirina dhe kontrolle te mjeku, në mënyrë që të evitohen sulmet në zemër.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme