Simptomat që paralajmërojnë sulm në zemër, parandaloni me kohë

Simptomat që paralajmërojnë sulm në zemër, parandaloni me kohë

27 shtator 2017 21:15

Gjithmonë është e rëndësishme që të përcillni sinjalet, të cilat ua dërgon trupi juaj, sidomos kur bëhet fjalë për sulmin në zemër.

Goditja në zemër nuk mund të parashikohet dhe simptomat paraqiten vetëm disa javë më herët.

Këto janë disa nga shenjat se mund të pësoi sulm në zemër:

-Keni pagjumësi dhe vazhdimisht ndieni lodhje

-Frymëmarrje e vështirësuar

-Dobësim muskujsh dhe ndjenjë e pakëndshme në gjoks

Nëse vinin në situatë që të ndieni të gjitha simptomat, rekomandohet që menjëherë t’i drejtoheni mjekut, për të shmangur epilogun fatal.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme