Përse s’duhet përdorur telefonin në tualet

Përse s’duhet përdorur telefonin në tualet

13 shtator 2017 18:07

Përdorimi i shpeshtë i telefonave të mençur është shkaktar i përhapjes së baktereve që përpara janë gjetur vetëm në tualet, transmeton KP.

Këto janë disa nga bakteret që mund t’i keni marrë nga tualeti nëse atje e keni marrë telefonin me vete:

- E. coli

Një studim i London School of Hygiene dhe Tropical Medicine tregon se 16 për qind e telefonave të mençur të testuar kishin baktere E. coli.

-C. diff

Është bakter që shkakton diarre dhe inflamacionin e zorrës së trashë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme