Lifestyle

Ushqimi që nuk duhet të konsumoni nëse dëshironi të mbroni sistemin imunitar

Foto: Ilustrim
 

Viti që shkoi, i dominuar nga pandemia, u ka treguar të gjithëve se të bësh gjithçka që mundesh për të forcuar sistemin imunitar është jashtëzakonisht e rëndësishme.

Dhe një prej armëve për të forcuar sistemin imunitar, është të përzgjidhni ushqimin.