Pesë metoda për t’i zbardhur dhëmbët

Pesë metoda për t’i zbardhur dhëmbët

26 shkurt 2017 23:56

Shumë ëndërrojnë për dhëmbë të bukur dhe të shëndetshëm, por pak nga ta kanë guximin të provojnë zbardhimin e tyre me kimikale.

Këto janë pesë procedura që mund t’i provoni në shtëpi dhe që nuk do të dëmtojnë zmaltin tuaj apo të ju bëjnë ndonjë dëm tjetër.

Natyrisht këto mënyra nuk mund të zëvendësojnë vizitat e rregullta tek dentisti. Por nëse ndiqni këtë këshillë në mënyrë të rregullt ju do të shikoni zbardhimin e dhëmbëve tuaj në një kohë të shkurtër.

  • Pastë me dredhëza dhe krip
  • Vaj kokosi
  • Fërkimi me lëvore të bananes
  • Krip e limon
  • Pastë nga gjethet e borzilokut

Komentet

Shto koment

Të ngjashme