Orët e liderëve botërorë

Orët e liderëve botërorë

26 shkurt 2017 20:28

Orët, sikurse fotografitë, flasin sa një mijë fjalë. Japin mesazh me dizajnin e vet dhe flasin për pronarin e tyre. Edhe liderët botërorë mund të njihen përmes stilit të tyre, përfshirë orët që bartin.

“Fashionbeans” ka përzgjedhur disa nga liderët botërorë se çfarë orësh bartin ata, shkruan sot Koha Ditore.

Princi Charles – Parmigiani Fleurier Toric Chronograph

Image

Nëse dikush jeton në një rezidencë mbretërore, pa dyshim që duhet të bartë një orë të përshtatshme për të treguar rolin e tij. Ora “Parmigiani” e princit Charles është një nga brendet më elitare të botës,të kompletuara me një kronograf mbretëror... (më gjerësisht lexoni sot në “E Diela me Koha Ditore”)

Gazetën Koha Ditore mund ta lexoni edhe online. Këtu mund të gjeni sqarimin se si mund të abonoheni.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme