A do të jetojmë 130 vjet?

A do të jetojmë 130 vjet?

10 July 2019 16:38

Ka shumë shkencëtarë dhe mjekë të cilët vlerësojnë se gjenerata jonë do të mund të arrijë lehtësisht normën e jetëgjatësisë mbi 100 vjet e më shumë.

Kjo falë zhvillimit gjithnjë e më të shpejtë të teknologjisë dhe mjekësisë, hap me të cilin vlerësohet se me secilin vit që kalon zbulimet e zgjasin jetën për së paku edhe një vit.

A është e mundur kjo? Si do të ndikojë në ndryshimet e njeriut “tradicional”? A mund ta zëvendësojë inteligjenca artificiale njeriun? A po krijohet supernjeriu?

Ndiqeni debatin shumë interesant sonte në Rubikon:

Sami Rexhepi - Psikolog

Arta Shehu Zaimi- Akademia JCoders

Uranik Begu - ICK

Robert Shala - Sentry CyberSecurity

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme