Çaji që ndihmon në parandalimin e rënies së flokëve Foto: Ilustrim

Çaji që ndihmon në parandalimin e rënies së flokëve

14 February 2019 09:22

Rënia e flokëve është një problem shqetësues për të gjithë, qoftë për vajzat që ju hollohen flokët, edhe për meshkujt, të cilët nuk duan që të humbin hijeshinë e tyre.

Por ekziston një çaj i cili iu ndihmon që të parandaloni rënien e flokëve.

Bëhet fjalë për çajin jeshil i cili ka një sërë dobish për shëndetin në përgjithësi dhe për flokët në veçanti, transmeton kp.

Kështu, nëse e konsumoni rregullisht, do të vini re që flokët tuaj do të jenë plotë jetë dhe më të fortë.

Po ashtu çaji jeshil forcon imunitetin, ndihmon në dobësim dhe parandalon kancerin.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme