Masazhet më të mira për heqjen e dhimbjeve të kokës

Masazhet më të mira për heqjen e dhimbjeve të kokës

12 dhjetor 2018 18:02

Masazhi i kokës është një nga terapitë më të vjetra në trajtimin e migrenave dhe dhimbjeve të kokës të zakonshme.

Gjëja më e rëndësishme është që të përqendrohet në vendin ku fillon dhimbja, për të krijuar një qarkullim në mënyrë që të zvogëlohet.

Ai funksionon më së miri nëse aplikohet shpejt pas simptomave fillestare, transmeton KP.

Këto janë mënyrat më të mira për të larguar dhimbjen e kokës:

Masazhi i qafës

Masazhi i zonës mbi vetulla

Masazhi në cepat e syve

Mesazhi në pjesën e ballit

Komentet

Shto koment

Të ngjashme