Si të pastroni gurrëzat e dhëmbëve në kushte shtëpie Foto: Ilustrim

Si të pastroni gurrëzat e dhëmbëve në kushte shtëpie

06 November 2018 17:28

Gurrëzat e dhëmbëve nuk janë vetëm një problem për shëndetin tuaj oral, por edhe për estetikën e jashtme.

Më poshtë ne do ju japim zgjidhjen se si ti hiqni gurrëzat nga dhëmbët në kushte shtëpie dhe pa shkuar tek stomatologu.

Si t’i patroni dhëmbët në kushte shtëpie?

Përbërësit:

1/2 l Ujë,

60 g miell

Përgatitja:

Përzieni përbërjen dhe lëreni që të vlojë në temperaturë të ulët për 10 minuta. Largojeni nga zjarri dhe lëreni të ftohet. Bëhet sikur pasta normale e dhëmbëve. Lani dhëmbët tuaj me këtë pastë dy herë në muajt nga 5 minuta.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme