Trajneri i fitnesit jep këshilla për ata që s’kanë ushtruar kurrë

Trajneri i fitnesit jep këshilla për ata që s’kanë ushtruar kurrë

16 October 2018 09:07

Gen Zeqiraj, trajneri i njohur i fitnesit, ka treguar në emisionin Jeta në KTV për ushtrimet e trupit.

Ai ka folur për personat që u ikin ushtrimeve pas verës, për përtesën, motivin dhe shumëçka tjetër që shtyn njerëzit t’u ikin ushtrimeve. Çfarë duhet të bëhet në këto raste e çka për ata që s’janë marrë kurrë me ushtrime fizike?

Sa janë të rrezikshme proteinat? A duhet të konsumohen, si dhe pse e për shumëçka tjetër, tregon vetë trajneri i njohur.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme