Mos hiqni dorë nga këto gjëra në një lidhje

Mos hiqni dorë nga këto gjëra në një lidhje

12 gusht 2018 20:44

Sa më shumë që e dashuroni, mos harroni për veten tuaj. Jini pak egoist, mendoni për veten tuaj.

Si të dini ku është kufiri? Është mirë të dimë se ka gjëra që nuk duhet të heqësh dorë kurrë në lidhje, transmeton ksp.

Këto janë gjërat që kurrë nuk duhet të heqësh dorë nga një lidhje:

Pavarësia - koha për vete;

Identiteti, personaliteti juaj;

Lumturia - nëse nuk është më e madhe në raport, tashmë është një problem serioz;

Ëndrra dhe ambicie;

Besimi – feja;

Liria e fjalës - zëri juaj është forca juaj.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme