Ujë me limon për humbje të peshës

Ujë me limon për humbje të peshës

10 gusht 2018 21:29

Konsumimi i ujit me limon është këshilluar nga disa nutricientë profesionistë si një mënyrë efikase e humbjes në peshë.

Shumë larg mitit të humbjes së peshës, por një ndihmë e madhe, uji me limon ndihmon në shpejtësinë me të cilën ju humbni peshë.

Për shkak të fibrës pektinë që është prezente te limoni, ai ka aftësinë për të reduktuar urinë.

Nëse jeni përpjekur të vrisni urinë kohët e fundit me kafe apo çaj, provoni ujin me limon këtej e tutje duke marrë dhe përfitimin e “zero kalorive”, çka ndihmon dhe në humbjen e peshës.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme