Si përhapet kanceri nëpër organizëm

Si përhapet kanceri nëpër organizëm

16 korrik 2018 15:11

Një video, xhirim i zmadhuar, tregon se si përhapet kanceri nëpër organizëm.

Kanceri është një ndër sëmundjet më të rënda dhe më të fshehta të ditëve të sotme. Mjekësia, sado që ka avancuar dhe ka luftuar kundër kësaj sëmundjeje të rrezikshme, nuk ka zgjidhje të vërtetë.

Njëri nga shkaqet është pikërisht ai që, madje edhe kur e eliminojnë nga pozicioni primar, ai shfaqet diku tjetër në trup, thuhet në tekstin që e transmeton mapo.

Shkencëtarët tashmë një kohë të gjatë përpiqen të mësojnë se si përhapet kanceri nëpër trup, përkatësisht si ndodh metastaza.

Kjo video tregon se si duket kjo kur zmadhohet.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme