Çifti krijon shtëpinë me shishe vere e goma veturash

Çifti krijon shtëpinë me shishe vere e goma veturash

13 qershor 2018 09:44

Një çift i ri krijoi një shtëpi duke përdorur materiale, si goma veturash dhe shishe vere, të cilat shumica prej nesh nuk do të mendonin se mund t’i përdornin për këtë qëllim.

Taylor Bode dhe Steph ndërtuan shtëpinë e ëndrrave të tyre në malet Santa Cruz me mure prej druri të përforcuara me goma veturash.

Kostoja për ndërtimin e shtëpisë së tyre arriti shifrën e 10,000 dollarëve.

Komentet

shpend14/06/2018 14:52

NË qdo pjese të shtepisë ështe dhe vulë e dashurisë

Shto koment

Të ngjashme