15 qytetet europiane me trafikun më të rënduar

15 qytetet europiane me trafikun më të rënduar

16 maj 2018 11:19

Në mbarë botën trafiku është kthyer në një problem tejet serioz dhe në rritje të vazhdueshme.

Qytete të ndryshme kanë ndërmarrë nisma për të zvogëluar trafikun, por zgjidhja përfundimtare është ende e vështirë dhe shumë qytetarë vazhdojnë të vuajnë për orë të tëra në pritje.

Një kompani navigimi dhe hartash, “TomTom”, ka mbledhur të dhëna të trafikut për 9 vite me radhë dhe ka bërë një renditje të 15 qyteteve me trafikun më të rënduar në Europë, transmeton TCH.

15 - Nizhny Novgorod, Rusi

14 - Hamburgu, Gjermani

13 - Napoli, Itali

12 - Këlni, Gjermani

11 - Varshava, Poloni

10 - Athina, Greqi

9 - Manchester, Angli

8 - Brukseli, Belgjikë

7 - Parisi, Francë

6 - Roma, Itali

5 - Marseja, Francë

4 - Londra, Angli

3 - Saint Petersburg, Rusi

2 - Muska, Rusi

1 - Bukureshti, Rumani.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme