Shpiken mbathjet që nuk kanë nevojë të lahen për javë të tëra

Shpiken mbathjet që nuk kanë nevojë të lahen për javë të tëra

15 maj 2018 12:48

Një kompani daneze ka krijuar mbathje që mund të mbahen veshur me javë të tëra, pa qenë nevoja që të lahen.

Organic Basics ka përdorur materiale që përdor edhe NASA për këto mbathje. Këto materiale janë antimikrobe dhe thuhet se mund të vrasin 99,9% të baktereve, transmeton tch.

Këto mbathje përshkruhen si “të durueshme, të rehatshme dhe që nuk mbajnë erë”.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme