Ngulitje perfekte me ndihmën e… elefantit

14 prill 2018 18:15

Rene Casselly Junior, 21-vjeçari nga Hungaria është bërë hit në internet me një video të tij të fundit, ku realizon një ngulitje spektakolar teksa ndihmohet nga elefanti.

Ai është një akrobat cirku në Hungari, ku familja e tij ka 5 elefantë Betty, Kimba, Mambo, Nanda dhe Tonga, transmeton tch.

Një ngulitje perfekt, por duke parë gjatësinë e 21-vjeçarit, pa ndihmën e elefantit do të kishte të pamundur të realizonte.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme