Ëndrra e Jetmirit është hapja e kafenesë më të madhe në Ballkan për art në filxhan

Ëndrra e Jetmirit është hapja e kafenesë më të madhe në Ballkan për art në filxhan

19 mars 2018 22:36

Jetmir Maliqi realizon piktura në kafe.

Ëndrra e Jetmirit është të hapë bar-kafen më të madhe në Ballkan, që ofron kafe të personalizuar përmes pikturave, portreteve dhe logove.

Provën me logon e DW ai e kaloi me sukses.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme