Japonia ka filluar të lulëzojë

Japonia ka filluar të lulëzojë

18 mars 2018 14:08

Në Japoni vetëm se ka filluar hapja e pemëve me lule të qershisë. Tokio, siç raportojnë disa medie të huaja, ka filluar të mbushet me ngjyra pranverore.

Weathermap në Japoni, ka raportuar se qysh më 25 janar 2018 vendi ka filluar të lulëzojë.

Pra në Japoni lulëzimi ka filluar më herët se në çdo vend tjetër të botës.

Lulet e para u shfaqën në Okinawa, në jug të Japonisë dhe është nisur drejt Hokkaidos.

Koha mesatare për lulëzim mund të ndryshojë në varësi të kushteve atmosferike.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme