Miliarder pa shkollë të mesme

Miliarder pa shkollë të mesme

06 mars 2018 16:16

Rrëfimet për miliarderët e suksesshëm janë më së shumti frymëzim për një numër të madh banorësh të planetit dhe derisa disa në Steve Jobs ose Bill Gates shohin modelin e tyre, ka një numër i madh i të pasurve që nuk kanë arritur të mbarojnë as shkollën e mesme, transmeton KosovaPress.

Në vijim shikoni listën e miliarderëve botërorë, të cilët nuk patën sukses me arsim të lartë dhe diploma:

John D. Rockefeller

Henry Ford

Amancio Ortega

Kirk Kerkorian

François Pinault

Komentet

Agron07/03/2018 13:20

Aman, mos I inkurajoni keta politikanet tone me kesi lloj informacionesh!!!

Shto koment

Të ngjashme