Shtegu i ekoturzimit shndërrohet në shteg nënujor për shkak të shirave

Shtegu i ekoturzimit shndërrohet në shteg nënujor për shkak të shirave

03 mars 2018 20:53

Shirat e dendur e kanë përmbytur një shteg rrugor në Brazil, duke krijuar një botë nënujore për zhytësit.

Shtegu në Rio Da Prata, një vend i ekoturizmit, u përmbyt nga lumi Olho D'Agua, bën të ditur emisioni “Rreth Botës” i KTV-së.

Image

Videot e ngarkuara në YouTube treguan ura të mbytura dhe vegjetacionin.

Por, bota nënujore ishte e pranishme vetëm për disa ditë para se uji të zhdukej.

Shtegu ishte shumë i lagësht, infrastrukturat e drurit ishin të ftohta dhe të mykura, por asgjë nuk ishte e dëmtuar apo e prishur.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme