Çfarë duhet të bëni për ti mbajtur këmbët e ngrohta në kohë acari

Çfarë duhet të bëni për ti mbajtur këmbët e ngrohta në kohë acari

26 shkurt 2018 09:42

Dëbora shkrihet në këmbë, dielli ngroh fytyrën tënde dhe ajri është i freskët dhe i freskët.

Shëtitjet e dimrit do të ishin perfekte nëse nuk do të ishin për këmbët që të kenë të ftohtë. Dhe nuk duket se ka rëndësi nëse i dyfishon me çorape të rregullta, apo mbani një palë çorapesh të dendura të leshta, këmbët e mia githmon kanë të ftohtë.

Por kohët e fundit kam mësuar një trik për ti bërë të ngrohta këmbët e mia gjatë dimrit.

Nuk është e komplikuar, nuk kushton asgjë, dhe merr vetëm një minutë.

Shkoni në videon më poshtë dhe shikoni se si mund të kaloni ditë të gjata dhe të bukura duke luajtur jashtë, këtë dimri.

Çfarë ju nevojitet: Një palë mbrojtëse me elemente të xhamit, një marker dhe gërshërë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme