Skulptura më e madhe në botë e shqiponjës

Skulptura më e madhe në botë e shqiponjës

20 shkurt 2018 09:05

Është në mesin e skulpturave më të mëdha në botë, dhe pikërisht kjo skulpturë e shqiponjës është punuar në Indi.

Duke pas parasysh se shqiponja është simbol i popullit shqiptar, përpos në flamur dhe nëpër stema të ndryshme, një vepër e tillë mungon në trojet shqiptare, komenton KultPlus.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme