Kostume të pazakonta në Indonezi për Vitin e Ri Hënor

Kostume të pazakonta në Indonezi për Vitin e Ri Hënor

12 shkurt 2018 13:39

Në qytetin Solo (Surakarta) të Indonezisë tashmë një kohë zgjasin përgatitjet për pritjen e Vitit të Ri Hënor (Viti i Ri Kinez.

Kjo festë në Indonezi njihet edhe si Imlek, ndërsa para Vitit të Ri u organizuan parakalime të shumta gjatë të cilave vizitorët mund të shohin kostume dhe makiazhe të pazakonta.

Viti i Ri Kinez më 2018 fillon më 16 shkurt dhe është Viti i Qenit.

Shënimi i Vitit të Ri, siç transmeton AA, zgjat dy javë dhe zakonisht shoqërohet nga një sasi e madhe e piroteknikës, parakalime të shumta dhe kostume të pazakonta.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme