Transformimi fantastik i paralagjes së varfër të Mumbait

Transformimi fantastik i paralagjes së varfër të Mumbait

12 shkurt 2018 09:05

Paralagjja e varfër e Mumbait, Asalfa, aq është piktoreske sa që kur je në të harron të gjitha hallet e jetës.

Paralagjja i rregullua me iniciativën e të rinjve të saj dhe në saje të mbështetjes së donacioneve të bamirësve.

Qëllimi ishte që muret e zymta të ngjyrosen me nuanca të gëzueshme., në mënyrë që bota t’i shihte “me sy të tjerë”, transmeton Koha.net.

Për ngjyrosjen e gjithë paralagjes u deshën tri ditë, ndrësa në këtë punë qenë të angazhuar rreth 400 njerëz.

Tani ky vendbanim është kthyer në atraksion për vendësit dhe të huajt.

Banorët e Asalfes përbëjnë gjysmën e popullatës së Mumbait.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme