Shteren kanalet e Venecias

Shteren kanalet e Venecias

02 shkurt 2018 10:24

Moti i pazakontë ka shterur disa prej kanaleve legjendare të qytetit të Venecias, duke detyruar banorët që të parkojnë varkat e tyre në tokën e tharë.

Moti i ftohtë, zbatica e shkaktuar nga “super hëna e përgjakur” dhe shiu i pakët kanë shkaktuar shterjen e disa prej kanaleve të qytetit të famshëm ujor.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme