I tregoi gishtin e mesit, turisti goditet keq nga majmuni

I tregoi gishtin e mesit, turisti goditet keq nga majmuni

01 shkurt 2018 12:13

Të qenët i pasjellshëm nuk ju çon kudo me njerëzit.

Ne jetojmë me tre rregulla të thjeshta.

1) Jini të mirë me njerëzit e tjerë.

2) Besoni në vete.

3) Asnjëherë mos i nxirrini gishtin e mesëm një majmuni të zemëruar.

Rregulli numër tre mund të duket paksa më specifik se dy të tjerët, por na besoni, do bënit mirë të mos e bënit, përcjell albeu.com

Ky i ri ndërsa po kalonte në rrugë guxoi dhe i nxori gishtin e mesëm një majmuni aty pranë, majmuni e pa dhe me një goditje të vetme e hedh atë për tokë. I riu fatmirësisht nuk u lëndua shumë, por u tremb për vdekje nga reagimi i majmunit.

 

Komentet

Shto koment

Të ngjashme