Mbërrin në Tiranë shqiptari i nisur nga Londra me automjetin e vjetër ZIL

Mbërrin në Tiranë shqiptari i nisur nga Londra me automjetin e vjetër ZIL

19 janar 2018 10:08

Gent Jakupi sëbashku me menaxherin e firmës së tij, Rob Gerrish kanë mbërritur në Tiranë pasi kanë përshkruar 2600 kilometra me një automjet të vjetër ushtarak rus, ZIL.

E ndalesën e parë që ai bën në Tiranë, e bën pikërisht në Top Channel, ku ka qenë i ftuar në një emision.

Po rrugën e kthimit për në Londër, Gent Jakupi duket se nuk do ta bëjë me ZIL-in rus, por me avion. Ai ka thënë se automjetin, që çdokujt i kujton periudhën e komunizmit, do ta lërë në Shqipëri në dispozicion të filmave dhe TV.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme