Peshkatarët për pak sekonda i shpëtojnë vdekjes

Peshkatarët për pak sekonda i shpëtojnë vdekjes

18 janar 2018 09:35

Një peshkatar ka paditur drejtuesin e një anije të shpejt, i cili e shkatërroi barkën e tij, duke detyruar atë dhe dy peshkatarë tjerë që të kërcejnë në lum.

Një kamerë GoPro ka kapur momentin dramatik kur anija e shpejtë përplaset me barkën e Bryan Maess, i cili po peshkonte në Lumin Columbia në Oregon.

Përkundër paralajmërimeve drejtuesi i anijes nuk sheh tre peshkatarët të cilët për pak sekonda i shpëtojnë vdekjes.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme