Vajza me sindromë të rrallë, “mrekulli” në komunitetin e saj

Vajza me sindromë të rrallë, “mrekulli” në komunitetin e saj

14 janar 2018 09:49

Chogtaa është 1 vjeçe e 9 muaj, ajo ka lindur në Ghana, por ka diçka të veçantë.

Chogtaa është zezake por ka sy të kaltër, që e bën atë shumë të veçantë.

Në familjen dhe komunitetin e saj, ajo njihet si vajza “mrekulli”.

Në fakt, ajo ka një sindromë të rrallë që njihet me emrin “Waardenburg”, transmeton Koha.net.

Ky sindromë mund të jetë një në 40,000 lindje.

Në fakt sindromi ose shkakton ndryshime në sy, flokë dhe lëkurë, ose edhe mund të humb dëgjimin tek njerëzit.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme