Një zgjidhje gjeniale për të mos ngatërruar më vitin

Një zgjidhje gjeniale për të mos ngatërruar më vitin

10 janar 2018 08:53

Janë ditët e para të janarit dhe shumë prej nesh nuk janë mësuar ende me “2018”, të paktën në tastjerën e kompjuterit.

Për të gjithë ata që pa vetëdije vazhdojnë të shtypin “7” në vend të “8” në tastjerat e tyre për shkresa të ndryshme ku duhet edhe data, mbërrin një zgjidhje origjinale, por e dhimbshme, transmeton tch.

Një përdorues i Reddit, me emrin “ol_norm” ka shpërndarë në këtë rrjet metodën e tij, ku mbi butonin e “7”-s është vendosur një gozhdë, që me siguri të kujton 2018.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme