Nga Londra drejt Tiranës me ZIL

Nga Londra drejt Tiranës me ZIL

09 janar 2018 13:32

Në 1998 ai emigroi drejt Anglisë, e pas 20 vitesh pune në Londër, Gent Jakupi vendosi të kthehet në Shqipëri, por kësaj here në një mënyrë krejtësisht unike.

Duke pasur nostalgji për mjetet e kohës së komunizmit, ai bleu një ZIL të ushtrisë ruse dhe pasi i bëri riparimet e nevojshme së bashku me menaxherin e firmës së tij, Rob Gerrish, vendosi të përshkruajë me këtë mjet një distancë prej rreth 2600 kilometra nga Londra drejt Tiranës.

Ndërsa ndodhet ende në rrugëtim, ku pritet të mbërrijë në Tiranë brenda pak ditësh, ai ka fotografuar mjetin e vjetër në çdo vend ku ka kaluar.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme