Delja ka një ves të keq – duhanin!

Delja ka një ves të keq – duhanin!

08 janar 2018 20:03

Në qytetin Mandia të Indisë jeton një dele që ka një ves shumë të keq: tymos duhan.

Delja shihet shpesh jashtë dyqaneve me shpresën që njerëzit t’i japin një cigare pasi kanë bërë blerjet e tyre, shkruan tch.

Kjo kafshë e do shumë nikotinën dhe nuk mund të kalojë një ditë pa ngrënë pak duhan.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme