Shndërrimi drastik i babait dhe djalit

Shndërrimi drastik i babait dhe djalit

06 janar 2018 16:42

Në vetëm 6 muaj, babai 53-vjeçar dhe djali i tij 32 vjeç kanë pësuar një ndryshim drastik të trupin të tyre, fal një përkushtimi serioz në palestër.

Ding Guoliang e pa babain e tij të binte në depresion për shtim në peshë dhe e nxiti të nisnin së bashku palestrën.

Në vetëm 6 muaj, transformimi ishte i mahnitshëm dhe gjithçka është e fotografuar nga 32-vjeçari, transmeton tch.

Djali është shprehur se përveç të tjerave, humbja në peshë e ka ndihmuar atë të krijojë një raport të shkëlqyer me babain e tij.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme