Hoteli rrotullues në Dubai ku klientët e zgjedhin vetë pamjen

Hoteli rrotullues në Dubai ku klientët e zgjedhin vetë pamjen

17 shkurt 2017 09:18

Rezidentët e një hoteli të ri në Dubai do të kenë mundësi të shohin lindjen dhe perëndimin e diellit në ndërtesën e parë rrotulluese të qytetit luksoz.

‘Dynamic Tower Hotel’, i cili ka nisur të ndërtohet që nga viti 2008, do të jetë gati për vizitorët në vitin 2020.

Qiellgërvishtësi do të jetë në gjendje të rrotullohet në 360 gradë, kështu që pamja jashtë tij do të ndryshojë vazhdimisht për klientët brenda dhomave.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme