Secili person kalon mesatarisht 3 vjet të jetës së tij në tualet

Secili person kalon mesatarisht 3 vjet të jetës së tij në tualet

19 nëntor 2017 16:28

Dita e sotme shënohet si Dita Botërore e Tualetit (World Toilet Day), të cilin Kombet e Bashkuara e kanë caktuar në vitin 2011, për të ndikuar në rritjen e vetëdijes për krizën globale të sanitarisë.

Njëri nga objektivat e këtij hapi është dëshira dhe nevoja për të ndikuar në faktin se 4.5 miliardë njerëz në botë jetojnë pa kushte përgjegjëse sanitare dhe tualete.

Sipas një hulumtimit, çdo banor i Tokës gjatë jetës së tij kalon në WC rreth tri vjet, transmeton Ksp.

Vlerësohet se meshkujt kalojnë më shumë kohë në WC se sa femrat.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme