Një tjetër Guinness i çuditshëm

Një tjetër Guinness i çuditshëm

09 nëntor 2017 20:53

Rekordet Guinness janë nga më të çuditshmet dhe më i fundit i vendosur nga akrobatja kineze Liu Teng nuk mbetet pas.

Ajo ka përshkruar 20 metra brenda 15.54 sekondave duke u rrotulluar, transmeton TCH.

Ajo theu në këtë mënyrë rekordin Guinness të vendosur në 2013 nga Leilani Franco, i cili përshkroi të njëjtën distancë për 17.47 sekonda.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme