Dita e kafkave në Bolivi

Dita e kafkave në Bolivi

09 nëntor 2017 14:19

Bolivianët besojnë se kafkat, të cilat i quajnë “Natitas”, do t’ju sjellin fat dhe mbrojtje.

Duke i zbatuar disa pjesë të besimeve vendore antike, bolivianët zbukurojnë kafkat dhe organizojnë parakalime në varre një javë pas “Ditës së Shenjtorëve”.

 

Komentet

Shto koment

Të ngjashme